Un nou an școlar în centrul Helen Doron English București 4

Helen Doron Engleză

La Centrul Helen Doron 4 din zonă Gară de Nord, str. C.C. ARION NR. 18A, Sector 1, București înscrierile pentru cursurile de toamnă în limbă engleză pentru copii cu vârstă cuprinsă 2 ani-14 ani sunt în continuare deschise. Cursurile vor începe cu data de 2 octombrie 2017. Până atunci va invităm să ne cunoaștem și a interacționa cu profesorii noștri în cadrul lecțiilor Demo gratuite la care fiecare părinte își poște programă copilul dacă ne sună.

Cursurile de engleză pentru copii se vor desfășura de două sau de trei ori pe săptămâna, în funcție de solicitările părinților, pe întreagă perioadă a anului școlar. Grupele vor fi structurate pe nivel de cunoștințe și categorii de vârstă fiind destinate atât începătorilor cât și celor avansați.

În timpul ședințelor folosim o varietate de activități interactive pentru a face limbă engleză să fie parte normală a zilei unui copilaș. Metodă Helen Doron este exprimată prin joacă, povești, desene, cântece pentru a veni în sprijinul limbii engleze vorbite, a pronunției, a gramaticii și a vocabularului. Astfel învățarea este rapidă, distractivă și nu în ultimul rând naturală, la fel că și limbă maternă.

Ofertă educațională este una generoasă, segmentată atât pe grupe de vârstă cât și pe niveluri de pregătire.

Dacă sunteți părinte, puteți să asistați, în bază unei programări, împreună cu copilul dumneavoastră la o LECȚIE DEMO GRATUITĂ la unul din cursurile Helen Doron English: I’m a baby dragon, Fun with Flupe, More Fun with Flupe, Jump with Joey, More Jump with Joey, Polly Read and Write, Paul Ward.

Ușa Centrului Helen Doron 4 din București stă larg deschisă pentru orice părinte care este interesat să ofere copilului sau o experiență plăcută în învățarea limbii engleze de la vârste fragede.

Pentru programări și înscrieri ne puteți contacta la 0723501280 sau email: bucuresti4@helendoron.com