„Poftiți în vagoane”, distracție la bordul trenului pentru cei mici

Școala altfel CFR poftiți în vagoane

CFR Călători organizează, în cadrul săptămânii Școala Altfel (6-10 aprilie), ateliere educaționale și distractive pentru copii – „Poftiți în vagoane”, acțiuni care se desfășoară într-un tren Săgeata Albastră.

Copiii vor petrece o oră și jumătate într-un tren special amenajat ca un atelier de imaginație și creație, perfect pentru toți cei pasionați de călătorii și tehnologie. Cei mici au ocazia să viziteze spectaculosul bord de comandă al trenului și să experimenteze cum e să fii mecanic de locomotivă.

Copiii vor învăța că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru efectuarea unei călătorii este aceea de a avea bilet!

Cei mici vor deveni „călători” creativi, confecţionând din materiale reciclabile, cu propriile mânuțe, sub îndrumarea unor instructori-animatori, diverse amintiri din călătorii imaginare.

Programul educațional sprijinit de CFR Călători și organizat de Holy & Molly se desfășoară în Remiza de Automotoare Bucureşti a CFR Călători, în imediata apropiere a stației de metrou 1 Mai.

Pentru rezervarea biletelor scrieți la adresacomunicare.calatori@cfrcalatori.ro.