Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

feeria dansului

140 de balerine și dansatori, cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, au performat, luni seară, pe scena Teatrului de la Lipscani, în spectacolul Feeria Florilor, îndrumați și încurajați de coregraf Viviana German Potlog.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

Protagoniștii acestei seri de neuitat au demonstrat că nu contează câți ani ai pentru a fi artist adevărat. Balerinele și dansatorii au reușit să transmită fiecăruia dintre cei 500 de spectatori pasiunea pentru ceea ce fac și bucuria lor de a fi pe scenă, iar ropotele de aplauze nu au întârziat să apară.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

Spectacolul a fost plin de surprize. În deschiderea show-ului de excepție, coregraful a ales două momente inedite. Un cuplu de micuți-dansatori au încântat publicul, pe acordurile lui Dan Spătaru (Tu, eu și-o umbrelă) și ale pasionalei Ana Gabriel (Eres todo en me), iar Robert Roca, un fost dansator, a interpretat o melodie care ne-a emoționat pe toți, amintindu-ne de copilărie.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

„Am ales să predau ștafeta și să deschidă Feeria doi parteneri, Amalia Miclea și Cristian Tunea, urmați de surpriza mea, fostul dansator Robert Roca, care acum e cântăreț. El a interpretat melodia Mihaelei Runceanu: Să fim copii”, a spus extrem de bucuroasă și mândră de elevii săi, coregraf Viviana German Potlog.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

Apoi, au urcat pe scenă, rând pe rând: orhidee, flori de „Nu mă uita”, maci, panseluțe, ghiocei, lalele, trandafiri, garofițe, bujori. Toți cei 140 de protagoniști reușind să transmită o poveste ce nu ar trebui niciodată uitată: perfecțiunea se poate atinge! Viviana German Potlog ne-a explicat de ce e nevoie ca să ajungi la un astfel de rezultat. “Muncă, muncă și iar muncă. Nimic nu se poate obține ușor. Sau cel puțin nimic care să-ți aducă atât de multă bucurie și împlinire. Evident, mai ai nevoie și de un infinit de răbdare și pasiune. Doar dacă îți place ceea ce faci, vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Iar dacă astăzi nu-ți reușește, nu te descuraja. Ești atât de aproape de un rezultat mare. Niciodată, dar niciodată, viața nu-l lasă nerăsplătit pe cel care muncește”, a spus coregraf Viviana German.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

“Feeria Dansului este un eveniment al emoțiilor și al pasiunii strânse în cele aproximativ șase luni de implicare a celor mici, a echipei Fundației Nadia Comăneci și a părinților care le oferă totul copiilor lor. Mulțumesc tuturor pentru bucuria creată!”, a declarat Virgil Munteanu, vicepreședinte al Fundației Nadia Comăneci.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

Iuliana Roca, managerul Centrului MiniMe al Fundației Nadia Comăneci, a vorbit despre cât de greu este să organizezi un eveniment de o asemenea anvergură, dar și emoțiile prin care a trecut văzându-și copilul cântând în fața a 500 de oameni.

Întrebată ce este mai greu: să organizezi un spectacol sau să-ți vezi fiul cântând, pentru prima data, în fața a 500 de oameni, Iuliana Roca a mărturisit că este foarte greu să facă o astfel de comparație: “Ooo, greu! Nu cred că pot să fac o astfel de comparație. Fiecare parte are doza ei de emoții. Când ești în spatele unui astfel de eveniment trebuie să te asiguri că toate detaliile sunt puse la punct. Îți dai seama că nu poți să pierzi ceva din vedere – sală, lumini, parteneri, cortina, totul. Uite, spre exemplu, inclusiv la scenă ne-am gândit să fie spălată fără să fie folosiți detergenți care să nu o facă lucioasă, pentru că ar fi fost riscant pentru copii, ar fi putut aluneca în timpul dansurilor. Răspunzi cumva de toți copiii, dar și de mulțumirea părinților și prietenilor veniți să îi privească”, explică Iuliana Roca.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

“Cât despre a fi mamă, să îți vezi copilul prima dată, singur pe o scenă mare, în fața a 500 de oameni… este incredibil de greu! Recunosc că mă gândeam înainte <Doamne, să nu se blocheze, să nu se încurce!>. Nici nu mă puteam gândi la o astfel de situație. I-am spus înainte însă că dacă se întâmplă să uite vreun cuvânt să meargă înainte cu cântecul, să nu se oprească. A fost însă mai stăpân pe emoții decât mine și și-a dus numărul până la capăt foarte bine. Am fost tare mândră de el. Doar că, știi, fiind încă spectacolul la început, mi-am permis să mă bucur cu adevărat și să îmi arăt sentimentele abia după ce s-a încheiat toată feeria. Când am văzut că a ieșit totul bine, nu doar prestația copilului meu, și am avut acel sentiment de deplină mulțumire”, a adăugat managerul Centrului MiniMe.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

Sponsorii acestui eveniment au fost: Orange, Tymbark, Alka, Chipita, Sloop, Family Care, Boomerang, Aqua Carpatica, Fabrica de Sandwichuri, Jolly Kids, Atelierul Orădean de Săpunuri 100% naturale făcute manual Skin Novels, iar partenerii media: Realitatea TV, Evenimentul Zilei, Smart & Happy Child, Careers Business, Fashion Premium Magazin, Star Junior și iulianaroca.ro.

Pasiune, bucurie și emoții puternice. Feeria Florilor

Evenimentul a fost organizat de către Centrul MiniMe al Fundației Nadia Comăneci.