Parcul Mogoşoaia- vacanţa ta de lângă casă

Acvamania Mogoșoaia

Localizat la 15 minute cu maşina de centrul Bucureştiului sau 20 de minute cu maxi-taxi dacă îl luaţi de la staţia de metrou Parc Bazilescu, Parcul Mogoşoaia este locul în care îţi poţi petrece o zi întreagă fără să te plictiseşti. Este un parc care are o ofertă variată atât pentru tineri, cât şi pentru familii.

Puteţi să descoperiţi parcul şi palatul Mogoşoaia în varii moduri: la plimbare, cu bicicleta de familie, pedalând un kart sau din barcă şi hidrobicicletă. De asemenea vă puteţi bucura de un picnic pe gazon sau puteţi mânca mici, fripturi sau alte bunătăţi facute pe gratar “La Nas”. Dacă preferaţi ceva mai uşor, “de vară” puteţi să vă opriţi la pizzeria “La poveşti”.

Serile culturale din weekend

Pe pajiştea de pe aleea principală începând cu ora 18.00 în fiecare sâmbătă şi duminică trecătorii se pot bucura de piese de teatru pentru copii, comedii, jazz şi muzică de fanfară oferite de Primăria Mogoşoaia. Spectatorii pot sta atât pe iarbă, cât şi pe scaune. Programul complet îl puteţi găsi pe www.parculmogosoaia.ro sau Facebook Targusorul Brancovenilor.

Sporturile nautice 

Lacul Mogoşoaia este printre cele mai curate din ţară,  aici avand loc periodic competiţii sportive de mare anvergură. Chiar dacă nu ştiu să înoate, toţi clienţii sunt în siguranţă, deoarece primesc obligatoriu veste de salvare.

Parcul Mogoşoaia- vacanţa ta de lângă casă

Zumbaala Wake Parc – primul wake parc cu cablu din România

Cum după masă e recomandat să faci mişcare vă propunem să încercaţi un nou sport – wakeboarding. Sistemul este unul Sesitec System 2.0 – un sistem de cablu accesibil, care nu pune dificultăţi în manevrare.

Zumbaala Wake Park este perfect atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, atât pentru începători, cât şi pentru cei care nu sunt la prima experienţă. Practicarea sportului în acest parc se face pe bază de programare sau abonament şi este sprijinită de o echipă de profesionişti pasionaţi de sport.

Pentru practicarea wakeboard-ului, Zumbaala Wake Park îţi pune la dispoziţie posibilitatea de a închiria sau de a achiziţiona echipamente speciale marca H20. Zumbaala Wake Park include, pe lângă zona destinată exclusiv sportului şi o zonă lounge, pentru băutura şi mancare, zona Wakebar, vestiare, organizare de evenimente, inclusiv seri cu DJ, adică tot confortul pentru a beneficia de sport şi distracţie în acelaşi loc. 

ACVAMANIA -bază nautică

Este un concept unic în România – un parc de distracţii pe apă ce a fost transformat într-o adevărată bază nautică, de câţiva iubitori ai sporturilor nautice.

Pe lângă circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apă, module speciale pentru catapultare şi trambuline, cei care vin la ACVAMANIA pot închiria caiace, canoe, stand-up paddle, catamarane, scutere submersibile şi hidrobiciclete. Mai mult, vei avea ocazia să participi la cursuri de caiac, stand-up-paddle şi de sailing.

Parcul Mogoşoaia- vacanţa ta de lângă casă

În programul lor atipic de scoală de vară “Şcoala Piraţilor”, copiii se bucură din plin de o vacanţa activă, pe apă, în mijlocul naturii şi pornesc într-o aventură în care învaţă cum să facă faţă provocărilor vieţii. După ce încep ziua cu o porţie zdravănă de distracţie în parcul acvatic, micii piraţi explorează zilnic lacul Mogoşoaia la cursul de caiac al căpitanului Cosma, apoi îşi trag sufletul la activităţi de educaţie non-formală mega-distractive cu căpitanii de la Asociaţia Manieres şi au de trecut testul piraţilor.

Parcul Mogoşoaia- vacanţa ta de lângă casă

Dintre cursurile de caiac, unul inedit este cursul de iniţiere în manevrarea caiacului, părinte plus copil! Pentru că plimbarea cu caiacul este o activitate uşor de învăţat şi foarte distractivă, indiferent de vârstă. Timp de o oră, instructori brevetaţi de British Canoe Union vă vor învăţa competenţele de bază necesare pentru a controla un caiac dublu şi apoi veţi străbate împreună lacul Mogoşoaia. Acvamania are şi reţeta perfectă pentru petreceri de familie sau corporate, dar şi pentru programe de teambuilding inedite, antrenante, pline de voie bună, care combină sporturile nautice, valorificând din plin geografia şi istoria locaţiei.