De ce mergem și anul ăsta la mare tot la Vila Adelina

Vila Adelina Eforie Sud

-Mami, noi când mergem la mare?
-… Nu știu. Vrei să mergem?
-Cum să nu!

Eu nu țineam neapărat să mergem, dar la așa cerere, am început să studiez oferte de sejururi pe Litoral, fie la noi, fie „afară”.  Hotelieri, proprietari de pensiuni sau simple gazde, cu toții se întrec în a oferi „cele mai bune condiții” – o sumedenie de facilități, de avantaje, unele la prețuri rezonabile, altele pentru buzunare ceva mai pline.

Îmi amintesc foarte bine că anul trecut ne-am simțit minunat la o pensiune din Eforie Sud. Curte mare (fericirea fetelor!), camere curate (mulțumirea mea!), grătare (mândria soților), bucătărie de vară la îndemână (bucuria doamnelor gospodine și în deplasare), terasă spațioasă (veselia tuturor), toate astea adunate au cântărit greu la reușita vacanței de anul trecut. Aaa! Și încă ceva: marea e la două minute distanță de mers cu mașina (pentru cei care-s comozi, și nu vor pe jos), iar restaurante sunt destule în zonă.
Tare bine ar fi să găsim și anul ăsta măcar ceva similar. Așa că mai scotocesc ceva pe net, poate găsesc.

-Mami, mergem la mare?
-Păi n-am zis că mergem?

Și mai caut, și iar caut ceva care să mă mulțumească și pe mine, și pe copii, și pe tati. Copiii vor să aibă loc să se joace, iar tati musai să aibă Internet, umbră, răcoare, grătare și tihnă, iar eu vreau o cameră decentă și o gazdă primitoare. Anul trecut am stat la povești seri întregi cu domnul Laurențiu Cotoban, care nu știa cum să facă să ne simțim tot mai bine de la o zi la alta.
-Mami, mergem acum?
-Unde?
-La mare!
-Lasă-mă acum, uite, caut o pensiune!
-Păi nu mergem la „Adelina”?

Da, chiar așa, nu știu de ce mi-am consumat atât timp căutând alte oferte, mai ales că la finalul sejurului de anul trecut n-am găsit nimic de reproșat celor de la Vila „Adelina” (și, să spun drept, eu aproape de fiecare dată am ceva de comentat). Uite, am și telefonul domnului Laurențiu!

-Mergem? Mergem la „Adelina”?
-Păi hai, unde-s bagajele? Plecăm mâine!

De ce mergem și anul ăsta la mare tot la Vila Adelina P.S. Vila Adelina este la 10 minute de mers pe jos de plajă, într-o zonă liniștită a stațiunii Eforie Sud. Are 10 camere duble, dispuse pe două etaje, toate cu aer condiționat, cablu Tv și baie proprie. Opțional se poate servi micul dejun. În perioada asta, prețurile sunt cuprinse între 80 de lei/zi și 240 de lei/zi (în funcție de tipul camerei/apartamentului). Prețul de închiriere integral, pentru întreaga capacitate, este de 1.100 lei/zi.