Idei de petreceri pentru fetițele care nu mai vor să-și facă ziua la un loc de joacă

A crescut prințesa ta fără să-ți dai seama. Ziua ei se apropie cu pași repezi, dar încă nu știți ce și cum să faceți pentru că nu-și mai dorește sub nicio formă încă o aniversare la un loc de joacă. Nu e niciun motiv de îngrijorare. Noi îți vom prezenta câteva idei de petrecere care, cu siguranță, sunt mult mai puțin costisitoare decât cele clasice, dar și cu mult mai distractive.

Petrecere în pijamale

Dacă vrei să mergi la sigur și să îi organizezi o petrecere despre care să vorbească toți invitații fetiței tale, allege o petrecere în pijamale. Karaoke, film cu floricele și snacks-uri, seară de gătit, seară de beauty, parada modei și o bătaie cu perne sunt doar câteva super activități pentru o mega petrecere în pijamale. Nu costă mult, iar distracția este garantată. Acum că ai tema petrecerii, dar și numeroase activități pentru sărbătorită și invitații săi ești aproape de final cu organizarea. Mai trebuie doar să găsești ținuta adecvată. Îti recomăndăm pijamale de la FashionUp, vei găsi multe modele drăguțe. Ce spui de acest model?. Cu nici o sută de lei această problem este ca și rezolvată. Să vină petrecerea!!!

Petrecere la cinema

O frumoasă surpriză pentru puștoaica ta poate fi și o aniversare la cinema. Oferă-i un răsfăț de zile mari, alături de eroii din filmele preferate. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat reușită, tortul se taie într-o ploaie de confetti și aplauze iar înainte de vizionarea filmului, va rula un clip de aniversare personalizat cu numele sărbătoritului. Toate cinema-urile au oferte faine pentru aniversări. Și tot de la FashionUp vine propunerea pentru ținuta: o rochiță simpla, dar elegantă și o pereche de cizmulițe. O ținută lejeră, ce vă va scoate din buzunar doar 150 de lei. Puștoaicăi o să-i placă cu siguranță acest outfit.

Bowling, darts & biliard

E o fire mai sportive? Atunci o să o încânte o zi cu multe jocuri. Propune-i o zi alături de cei mai buni prieteni la bowling, darts, billiard sau tenis de masă. Și pentru că aici este nevoie de o ținută cât mai relaxată, specialiștii de la FashionUp ne-au propus un pulover, o pereche de blugi și niște cizme comode. Și în acest caz, tot în jur de 150 de lei vei avea de achitat pentru ținuta sărbătoritei.

Sperăm că ideile de petrecere, dar și ținutele propuse de către partenerii noștri de la FashionUp v-au fost de folos. SHARE ca informația să ajungă la cât mai mulți părinți care sunt în pană de idei și le bate la ușă ziua prințesei lor.