Am găsit un loc de joacă de interior care-mi place!

Matei Fun Club

După ora de balet pentru copii de la Kid Total Sport, am acceptat cu greu invitația prietenei mele de a merge cu fetele la locul de joacă „Lumea lui Matei”. „N-o să-ți pară rău, ai să vezi!”, spunea amica mea. Și mda, i-am făcut pe plac. Și, să vă spun cinstit, mare dreptate a avut!

Am tot fost la locuri de joacă de interior și niciunul nu m-a mulțumit. Peste tot am găsit câte un motiv temeinic de cârcoteală. Ăsta însă pare perfect – nu i-am depistat vreo hibă. Încă!

Dar ce mi-a plăcut așa mult? Păi, în primul rând scena. Și cortina! Ideea existenței unei scene la locul de joacă mi s-a părut fantastică. Apoi muzica nu bubuia în boxe. Doar se auzea atât cât trebuie. Și da, nu era un radio, ci un banal play list la un computer, cu piese speciale pentru copii, suficiente pentru o distracție dansantă. Ah, și scăunele mici, dar solide, nu din ălea mișcător-periculoase, pe care fata mea le-a înșirat la ceva metri în fața scenei și a așezat strategic pe ele păpuși-spectatori. Și oglinda imensă, din stânga scenei mi-a mai plăcut!

Pe lângă dotările pe care le are orice loc de joacă de interior – tobogane, țopăitoare și multe altele, la „Lumea lui Matei” și părinții se pot simți bine. Ai loc unde să te așezi, să-ți tragi sufletul, atunci când copilul tău „gătește” la bucătărie ori pune păpușile să doarmă în pat. Există chiar și o zonă separată, unde mămicile ori tăticii pot bea o cafea ori un suc.

Și încă ceva ce mi s-a părut demn de notat: spațiul este foarte mare, așa că bicicletele și tricicletele puse la dispoziție de gazde au loc generos de desfășurare.

Ce mi-a mai plăcut? Mai sunt niște zone, bine delimitate de băncuțe și tabureți, dotate cu jucării de toate felurile, pentru toate vârstele.
Și da, mi-a plăcut și tariful – 15 lei o oră. Dacă stai mai mult, plătești 25. Însă o oră este suficientă pentru o tură de distracție la „Lumea lui Matei”.

Un loc care mie și copilei mele ne-a plăcut și unde vom mai merge bucuroase. Ea să se joace și eu să mă odihnesc!

P.S. Locul de joacă despre care v-am povestit este în Crângași, în clădirea Itaoui Center, la etajul 5.  Adresa completă este Calea Crângași nr.87, sector 6, București.