Frumoasa coregrafă Viviana German a spus „Da”

nunta viviana german mireasa

Peste 60 de micuţe balerine şi dansatoare, dar şi câţiva băieţei care practică aceleaşi activităţi, au luat cu asalt, în weekend, curtea unei biserici din Capitală. Toate fetiţele au purtat ‚ rochiţe albe şi coroniţe făcute din flori naturale. Băieţeii nu s-au lăsat mai prejos: venind îmbrăcaţi cu pantaloni şi cămăşi de aceaşi culoare. Toţi aveau în mână câte un trandafir alb. E greu să transpui în cuvinte acest tablou minunat.

Frumoasa coregrafă Viviana German a spus "Da"

Cu toţii erau extrem de emoţionaţi. Urmau să participe la nunta coregrafei lor: Viviana German (coregrafă de balet şi dans al Centrului MiniMi, Fundaţia Nadia Comăneci). În jur de ora 18 şi-a făcut apariţia şi frumoasă coregrafă, îmbrăcată într-o rochie superbă de mireasă, alături de Andrei Potlog (cel care i-a  devenit soţ).

Imediat ce au zărit-o pe profesoara lor, cei aproape 70 de micuţi au strigat cu toată puterea lor: te iubim Vivi, te iubim Andrei.  Emoţionată, a trecut pe la fiecare în parte şi să ia floricelele din mânuţele celor care aşteptau entuziasmaţi să interacţioneze cu cea care le este ca o a doua mamă.

Frumoasa coregrafă Viviana German a spus "Da"

A urmat sesiunea foto, un eveniment ce avea să-i bucure pe cei mici, mai ales că au avut ocazia să mângâie porumbeii albi ce, în cele din urmă, şi-au luat zborul.

Elevii profesoarei i-au fost alături acesteia şi în biserică, pe parcursul întregii ceremonii religioase. Un semicerc alb, format din superbele domnişoare de onoare (cele 60 de fetiţe) şi  câţiva micuţi cavaleri, a însufleţit biserica. Cu siguranţă, nu în fiecare zi vezi 70 de copii într-o astfel de ţinută la o nuntă.

Frumoasa coregrafă Viviana German a spus "Da"

După ce Vivi şi Andrei au spus „Da” şi, astfel, au devenit familia German Potlog, a urmat marea petrecere ce a avut loc la Salon du Mariage din Săftica.

Invitaţii au fost primiţi pe muzica live a fetelor de la Passione, un celebru cvartet de muzică clasică. Însă, momentul mult aşteptat avea să urmeze puţin mai încolo: dansul celor doi miri. Deşi au repetat de doar patru ori, acest moment a surprins întregul auditoriu. Un dans plin de graţie, dar şi de putere. De eleganţă, siguranţă, emoţie. Aşa cum speră şi micuţii săi elevi să ajungă să danseze într-o zi.

Frumoasa coregrafă Viviana German a spus "Da"

Noaptea a fost presărată cu numeroase momente muzicale, iar invitaţii au ieşit la dans pe toate ritmurile posibile, de la valsuri, hore, sârbe, până la muzică modernă.

Un alt moment special a fost când mirele a rugat tot invitaţii să iasă afară, lângă piscină, pentru o surpriză: un foc de artificii superb! Distracţia a durat până la răsăritul soarelui.

Cei doi au plec în luna de miere în Bali, Indonezia.

Sursa foto: Cornel Moroș