Cum să-ți faci copilul să adore cărțile

anca

Ne explică acest lucru chiar o mămică care a ajuns să facă un business din acest lucru.

Înainte de a intra în concediu de maternitate, Anca Popovici lucra într-o multinațională, în aria financiară. Însă, venirea pe lume a băiețelului ei (acum în vârstă de nouă luni) a impulsionat-o și i-a dat curaj să încerce să facă cu totul altceva din punct de vedere profesional. Așa a ajuns să pornescă două proiecte. Primul îl include pe cel despre care o să vorbim astăzi pe larg: Usborne Pitici și Cărți,  iar al doilea proiect se numește Zapai, o colecție ce include câteva genți superbe handmade.

Cum să-ți faci copilul să adore cărțile

Care e povestea din spatele proiectului Usborne? Cum ai ajuns să faci din aceste cărticele un business?

Usborne Pitici și Cărți există datorită băiețelului meu. Căutând cărți pentru copii le-am descoperit pe cele Usborne, mi-au plăcut extrem de mult, mi-am făcut lista cu tot ce îmi doream să cumpăr pentru el și când am văzut cât de mare am decis să devin reprezentant. Acum suntem fericiți amândoi, el are multe carti, iar eu am dezvoltat un business într-un domeniu atât de frumos.

De ce ar trebui să alega cineva Usborne? Ce aduc în plus aceste cărticele față de celelalte existene pe piață?

Cred că principalul beneficiu pe care îl aduce Editura Usborne este că îi convinge pe copii să iubească cărțile. De la elemente senzoriale și sunete blânde pentru bebeluși, la cărți cu clapete care să dezvolte curiozitatea intelectuală, există o multitudine de tipuri de cărți, fiecare cu beneficiul ei, ilustrate încântător și scrise într-o manieră distractivă pentru a-i atrage pe micuții noștri. Alegerea cărții potrivite îi face pe cei mici să-și dorească să aibă cât mai multe și să le și utilizeze, nu doar să le țină într-un raft.

Exista peste 2000 de cărți, astfel sunt acoperite cu succes toate vârstele și toate pasiunile copiilor.

Cum să-ți faci copilul să adore cărțile

De unde pot fi achizionate aceste cărticele?

Cărțile pot fi achiziționate de pe pagina Pitici și Cărți. Îmi puteți trimite și mie mesaje pe FB, cu drag aloc oricât timp este necesar pentru a descoperi cele mai potrivite cărți pentru fiecare pitic.

Cum reușești să faci atât de multe lucruri?

Îmi găsesc motivația și puterea în familie. Din punct de vedere profesional nu am momente în care să îmi doresc să iau o pauză sau să renunț deoarece fac cu multă plăcere această activitate, îmi aduce satisfacții pe multe planuri.

Ce sfaturi le oferi mămicilor care ne citesc?

Singurul sfat pe care aș putea să îl dau mămicilor este să identifice ce le face pe ele fericite și să urmeze acea cale. Cred că o mămică fericită și implinită este cel mai bun model pentru copilul ei.

Ce ar trebui să mai știm despre Editura Usborne

Usborne este o editură înfințată de Peter Usborne în 1973 în UK. În prezent, deține peste 2000 de titluri. Sunt împărțite pe grupe de vârstă, de la 0 la 14+. În fiecare an apar cărți noi. Oricine poate deveni reprezentant, pot oferi detalii despre pașii de înscriere. E un job care se face din confortul casei, cu copiii alături. Cărtile lor ajung în toată lumea, nu doar în țări din Europa ci și în US, Australia, Canada, Brazilia și multe altele.