Centru Shakti – Experiența unui loc aparte

Shakti București

Mi s-a întâmplat să pășesc într-un loc și să-mi intre la suflet. Și a rămas acolo și în ziua de azi.

Era o zi ploioasă de iarnă. „Tabloul” de afară (gri) reușise să mă deprime, iar oamenii de pe stradă păreau triști și grăbiți. Nimic nu prevestea ceva bun. Era atât de frig încât mi-a părut rău că îmi fixasem o întâlnire pentru acea zi. Cu chiu cu vai, am reușit să ajung la locul de întâlnire. Am pus mâna pe ușa clanței și am pășit înăuntru. Ceva ciudat s-a întâmplat! Am început să simt o stare specială, nu pot să o numesc altfel. Dar era așa de bine! Evident că am încercat să-mi alung aceste simțiri. Mi s-a părut o tâmpenie că aveam curajul să mă încred în stări atât de ireale. Viața pe repede înainte (pe care cred că o trăim cei mai mulți dintre noi) nu-mi dădea timp pentru momente liniștite și hrănitoare. Totul mi se părerea ciudat de bine.

Centru Shakti - Experiența unui loc aparte  Nu mai fusesem niciodată acolo și nici nu cunoșteam oamenii pe care aveam să-i întâlnesc. Știam doar că este un salon de înfrumusețare (coafat, manechiură, masaj etc). Mă gândeam că este unul dintre multele centre de înfrumusețare fițoase din București. Unde dai niște bani, dar pleci mulțumit  (aveam să aflu ulterior că prețurile sunt decente, iar oamenii de aici te ajută să-ți înfrumusețezi și interiorul, nu doar exteriorul). Am ajuns la ei la recomandarea unei prietene. Voiam să scriu despre ei într-o publicație de business (ceea ce s-a și întâmplat) la rubrica antistress după ce văzusem o poză cu amica mea care era coafată foarte chic și eram curioasă cine îi crease acel look răvășitor.

Avea numai cuvinte de laudă la adresa celor care conduc centrul despre care vă vorbesc și pentru că știam că este o fire foarte pretențioasă, mi-a stârnit interesul. La o săptămână după această discuție aveam să-i  cunosc pe cei doi oameni frumoși – Alin și Svetlana, cei care stau în spatele frumoasei povești: Shakti. Am ajuns la întâlnire mult mai devreme față de ora stabilită pentru interviu, așa că m-au invitat să iau un loc și mi-au recomandat să beau un ceai până se eliberează. Nu mi-a plăcut niciodată ceaiul (știu nu sunt la modă deloc) și nu mă încânta deloc ideea de a savura această licoare pe care o asociez cu un medicament. Dar am acceptat. Nu știu să vă și spun de ce am făcut asta, însă nu mi-a părut rău. Simțeam că sunt pe alte meleaguri, oricum undeva foarte departe de București. Eram convinsă că mi-au servit o poțiune magică cu puteri de relaxare. Nu știu dacă ceaiul avea ceva aparte sau era unul banal. Dar întreg ambientul – mirosul din acest loc, cărțile de filosofie, psihologie, dezvoltare personală ce te îndeamnă să le citești în timp ce aștepți să-ți vină rândul la răsfăț, oamenii care nu țipă la tine, aproape că-ți vorbesc în șoaptă, a făcut ca acest moment (al ceaiului) să fie unul deosebit.

Shakti – terapie craniosacrală, reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie

Centru Shakti - Experiența unui loc aparte  Recunosc că nu am fost de foarte multe ori în acest loc, dar fiecare experiență petrecută la Shakti mi-a atins sufletul și a fost una specială. Acolo am aflat despre terapia craniosacrală (trebuie să o încercați neapărat), tot acolo mi-am tuns și fetița prima dată (care avea pe atunci un an și câteva luni). Deși cei de aici nu sunt specialiști în micuți, au știut (și au vrut în primul rând) să se comporte cu ea în așa fel încât nu numai că nu a vărsat nicio lacrimă, dar a rămas cu ideea că e o chestie faină să te tunzi. Pe durata procesului, micuța s-a uitat pe o enciclopedie, a colorat și a fost întreținută de Alin în discuții foarte interesante :). Mi-am dat seama că pentru el e mult mai important ca fiecare om care le trece pragul să se simtă excelent, și nu primează suma de bani care-i intră în cont.  Să nu mai spun că tot acolo mi-am salvat lookul după ce, din comoditate, am fost să mă tund într-un alt loc, ce se afla la un minut de birou. Arătam așa de oribil și credeam că nu o să mai pot ieși niciodată din casă. Fusesem tunsă și foarte scurt, încât era puțin probabil că cineva va putea să repare ceva. Dar maestrul de la Shakti nu numai că a reușit, dar m-a coafat atât de superb încât am zburdat până acasă și parcă toți oamenii mă priveau și le plăcea ceea ce vedeau. E un loc pe care vă sfătuiesc să-l încercați. Vă veți convinge că nu am fost deloc generoasă cu vorbele. Îndrăznesc să spun că veți trăi o experiență unică. Așadar, vizitați Centrul Shakti (aici aveți mai multe info despre unde se găsește centrul, ce servicii și prețuri au etc.).

Centru Shakti - Experiența unui loc aparte  Centrul Shakti este locul unde m-am convins că frumuseţea interioară şi cea exterioară pot coexista! Cei care conduc centrul şi-au dorit, prin conceptul unic pe care l-au creat, să aducă oamenilor puţină pace în acest ritm nebun de viaţă pe care îl ducem cu toţii, armonie, creativitate şi multă culoare.

„A exprima Shakti înseamnă să fii liber şi împăcat cu ceea ce eşti şi pregătit să-ţi atingi potenţialul cel mai înalt”. Pornind de la acest gând, proprietarii de la centru propun o abordare complexă clienţilor. Centrul îţi oferă posibilitatea de a te îngriji atât de frumuseţea exterioară, prin serviciile clasice ale unui salon de înfrumuseţare (coafor, cosmetică, machiaj, masaj anticelulitic, masaj de drenaj limfatic etc ), cât şi de cea interioară, prin intermediul unor servicii cum ar fi reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie, terapie craniosacrala etc. Practic, aici ai ocazia de a-ţi regăsi echilibrul interior prin relaxare şi dezvoltare personală.”