Decizia luată în cazul învățătoarei care le-a spus copiilor de clasa I că Moș Crăciun nu există

craciun

O învățătoare le-a spus unor copiilași de clasa I că Moș Crăciun nu există. Se cunosc deja consecințele pe care trebuie să le suporte femeia acum.

Conducerea școlii din New Jersey a declarat că învățătoarea a mai distrus două mituri în fața elevilor săi: cel al Zânei Măseluță și al Iepurașului de Paște,  anunță BBC News.

Mama unui copil spune că profesoara „s-a dezlănțuit total în clasă”, după ce i-a întrebat pe elevi ce sărbătoare urmează, iar un copil a răspuns „Crăciunul”. Femeia le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există și că, de fapt, părinții cumpără cadouri și le pun sub brad. „Le-a distrus copiilor toate speranțele. Fiica mea este cel mai mare fan al Crăciunului”, spune mama elevei.

Învățătoarea a simțit nevoia să le explice copiilor că renii nu zboară, iar elfii, ajutoarele lui Moș Crăciun, nu sunt reali.

Aceasta nu va mai putea lucra în nicio școală din districtul respectiv. Identitatea profesoarei nu a fost făcută publică, iar directorul școlii s-a declarat dezamăgit de acest incident.