Coregraful Viviana German-Potlog pune în scenă un nou spectacol: Feeria Cadourilor 2016

viviana german

Luni, 19 decembrie, începând cu orele 17:30, frumoasa Viviana German Potlog, renumit coregraf al Centrului MiniMe, din cadrul Fundației Nadia Comăneci, va pune în scenă un spectacol inedit de Craciun: Feeria Crăciunului –ediția Feeria Cadourilor 2016.

Pe scena Teatrului de pe Lipscani va avea loc un show spectaculos ce va avea 135 de protagoniști principali cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Aceștia se vor transforma în niște cadouri vesele și extrem de colorate și îsi vor încânta auditoriul – peste 500 de adulți, cu coregrafii complexe și extrem de emoționante de dans și de balet.

Coregraful Viviana German-Potlog pune în scenă un nou spectacol: Feeria Cadourilor 2016

Un spectacol de asemenea avengură ascunde în spate multă muncă. Modelele costumelor, coregrafiile, dar și melodiile alese au fost gândite de către minunata coregrafă. ”Munca a fost titanică, dar când văd fericirea de pe chipul copiilor la gândul că se vor afla iar pe scenă, mă simt răsplătită. E de ajuns să te uiți la ei și să vezi cât de mult te iubesc și reușești să te trezești a doua zi și să o iei de la capăt, chiar dacă fizic ești epuizat. Nu i-aș putea dezamăgi. Tot ce fac e pentru ei și fericirea lor îmi confirmă că am făcut bine până acum. Îi iubesc, sunt viața mea. Familia mea! De 11 ani lucrez cu micuții, iar satisfacțiile sufletești sunt uluitoare”, a spus răpitoarea Vivi.

”Atunci când mi-am lăsat fetița la dans și balet sub aripa protectoare a Vivianei nu m-am gândit cât de mult ne va ajuta această experiență. Viviana nu este doar un profesor excelent de dansuri și de balet, ea este un adevărat pedagog. A contribuit enorm la dezvoltarea prințesei noastre și îndrăznesc să cred că a avut un rol esențial în educația ficărui copil cu care a interacționat. Revenind la micuța noastră, Vivi a învățat-o să aibă curaj, încredere în ea, să se exprime, să împărtășească cu noi când ceva o supără și să nu mai păstreze aceste lucruri pentru ea, să fie un copil organizat și să muncească enorm pentru ceea ce-și dorește. A învățat-o până și care e ținută corectă: spatele drept, bărbia ridicată. Asta deoarece înainte mergea cocoșată și cu capul în pământ. Probabil se trăgea și de la faptul că nu avea deloc încredere în ea. E o minune de om și cuvintele sunt prea mici pentru a descrie recunoștința ce o port acestei ființe de o frumusețe angelică. Sunt convinsă că viața îi va întoarce înapoi tot binele pe care l-a făcut pentru sutele de copilași care i-au trecut prin mâini de-a lungul celor 11 ani de când lucrează cu ei. Aștept cu nerăbdare spectacolul. Am emoții uriașe și sunt convinsă că acestea se vor transforma în lacrimi de bucurie la finele showului de luni”, ne-a spus mămica unei fetițe de 5 anișori de la grupa de dansuri avansați 1.

Coregraful Viviana German-Potlog pune în scenă un nou spectacol: Feeria Cadourilor 2016

”Când o să fiu mare îmi doresc să fiu o balerină apreciată. Dar și mai mult, îmi doresc să fiu frumoasă ca Vivi și să fiu la fel de iubită. Să dansez pe scenă, să primesc multe flori și milioane de pupicuri. Și să mă îmbrătișeze sute de copii. O iubesc mult și nu aș renunța niciodată la cursurile de dans și de balet. Nu e mereu ușor. Uneori sunt obosită! Dar mami mi-a spus că și Vivi e obosită și mi-am dat seama că nu mi-ar plăcea ca ea să nu vină la ore. Așa că, mă duc și când sunt obosită, chiar dacă mă mai ceartă că nu mă pot concentra. Dar mă iartă repede pentru că mă iubește și are răbdare cu mine”, a spus Rebecca, o micuță balerină.

Un rol important în organizarea acestui spectacol l-a avut și Iuliana Roca, managerul centrului MiniMe, iar coregrafa a ținut să-i mulțumească pentru toată susținerea oferită. De asemenea, important pentru Viviana a fost și faptul că soțul (Andrei Potlog German) i-a fost tot timpul alături, a încurajat-o și a ajutat-o cu orice a fost nevoie.

Acest spectacol nu ar putea fi dus la bun sfârșit fără ajutorul partenerilor: Bebe Librărie, Evz.ro, Smart & Happy Child, 7 days, Alka, Atelier Creatif by Camelia, Boomerang, Finetti, Salatini Junior, Secom, Tedi, Helen Doron English – sector 1, Crystal Dental Clinic, Jolly Kids, Karisa Academy, Super Alimente, Tymbark.

Organizator: Centrul MiniMe și Fundația Nadia Comăneci.