Copilul tău pe ce culoare a semaforului traversează?

Goodyear Safety Day România

Goodyear declară, la nivel internaţional, ziua de 22 octombrie, Ziua Siguranţei Rutiere. În cadrul campaniei Goodyear Safety Day, până la 1 noiembrie, în România vor fi distribuite materiale informative privind riscul mare de accidente la care se supun cei care nu au un comportament de prevenţie în traficul rutier.

Copilul tău pe ce culoare a semaforului traversează? „În România, Goodyear desfăşoară deja din 2012 o campanie intensă de prevenţie în rândul celor mici, prin încurajarea purtării hainelor colorate şi a materialelor reflectorizante de la vârste foarte mici. În cadrul proiectului Goodyear Pentru Siguranţa Celor Mici, Goodyear a dezvoltat în 2013 un parteneriat cu asociaţia De-a Arhitectura, prin care promovează spiritul civic şi siguranţa în traficul urban în rândul elevilor de clasa a III-a şi a IV-a”, a declarat Raluca Boţan, Marketing Manager CEE.

„În acest an, targetul nostru este de peste 3.500 de copii, cu vârsta de 9-10 ani, care să aibă acces la informaţii complete legate de cum se pot proteja în trafic. Dintre aceştia, 750 sunt numai în Bucureşti”, a mai spus Raluca Boţan.

Joc educativ pentru smartphone şi tabletă

Pentru Ziua Siguranţei Rutiere, Goodyear a pregătit, de asemenea, un joc educativ pentru smartphone şi tabletă destinat celor mici, numit Goodyear Kids Safety. Aplicaţia va ajuta copiii să exerseze regulile de bază ale siguranţei rutiere şi să deprindă comportamentul sigur în trafic, precum traversarea străzii pe culoarea verde a semaforului sau purtarea vestelor reflectorizante şi a altor accesorii reflectorizante. Jocul poate fi descărcat gratuit din AppStore sau GooglePlay Store.