(P) Sucul Fangaro, sănătate la pahar pentru micuțul tău

suc natural fangaro

Este vorba despre un suc natural de mere ce are un gust delicios, dar și numeroase proprietăți benefice pentru organism: scade nivelul colesterolului rău, menține inima sănătoasă (datorită polifenilor și flavonoidelor), dar și întărește sistemul imunitar. În plus, sucul Fangaro previne cancerul. Așa că, ai toate motivele pentru a încerca acest produs. Doar așa te vei convinge dacă merită să-l incluzi în alimentația ta sau nu.

Plin de vitamine, minerale, fibre și fitonutrienți

Noi l-am testat și am fost încântați. Este exact așa cum v-am mai spus: un suc de mere natural, extrem de gustos, dar și foarte sănătos. Vreți să știți cum se prepară sucul Fangaro? Iată care sunt pașii: prin presare la rece se obține un lichid nefiltrat, sută la sută natural, plin de vitamine (A, B, C), dar și de minerale precum fier potasiu, siliciu. În plus, mai conține și fibre și fitonutrienți.

Indicat să fie inclus în alimentația copiilor care nu mînâncă fructe

Sucul Fangaro este indicat să fie inclus în alimentația copiilor care nu obișnuiesc să mănânce fructe. Pe de altă parte, acest suc este recomandat și în curele de detoxifiere ale organismului, dar și în dietele de slăbire. Are rezultate excelente.

Unde se găsește

Sucurile se pot comanda online de pe www.fangaro.ro și sunt făcute chiar din mere culese din ograda proprietarului. Aceasta se află în județul Vrancea. Acolo merele “de Garoafa” devin suc de mere Fangaro. Pentru mai multe detalii despre produse, prețuri și livrare, intră AICI.

Așa că, dacă vreți să beți un suc gustos și natural, dar și să încurajați micii producători români, vă recomandăm să-l încercați.