Sport pentru bebeluși

Sport pentru bebeluși

Fundația Nadia Comăneci reia cursurile de educație fizică, gimnastică și sport pentru bebeluși, organizate în cadrul Centrului MiniMe, din București, Calea Griviței nr. 150.

Cursul MiniMe Baby Gym se adreseaza copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani, însoțiți în sala de sport de un adult ce le va oferi, la nevoie, suport în efectuarea exercițiilor.

Lecțiile își propun să contribuie la o dezvoltare fizică normală a copiilor, în primele etape ale vieții lor,  să le insufle de mici iubirea pentru educație fizică și sport, în general, dar și să le ofere ocazia părinților să petreacă puțin timp alături de copiii lor.

”Acest curs a fost introdus în agenda MiniMe încă de la lansarea centrului, urmând modelul cursurilor de profil organizate de Academia de gimnastică Nadia Comăneci și Bart Conner din Oklahoma. Și este o bucurie extraordinară să vedem copii care abia mergeau când au venit prima la MiniMe Baby Gym vin cu atât de multă bucurie la cursurile de sport pentru copii mai mari sau la cele de arte marțiale sau dans. Practic, am avut ocazia să îi vedem crescând în sala noastră de sport și cresc așa frumos în această lume plină de mișcare armonioasă”, a declarat Iuliana Roca, Manager al Centrului MiniMe.

Cursul include exerciții de creștere a supleței musculare, mobilității articulare și coordonării, exerciții de dezvoltare a capacității de deplasare și pentru depistarea unor eventuale probleme de mobilitate, exerciții de dezvoltare a calităților motrice de bază și dezvoltare a deprinderilor utilitare aplicative (mers, alergare, transport de obiecte etc.), exerciții de creștere a inteligenței motrice și stimulare a imaginației.

Cursul este coordonat de antrenor Steliana Curelea, fostă gimnastă de performanță, absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, cu peste 10 ani de experiență în antrenamentul copiilor în domeniul sportului, gimnasticii aerobice și artistice și al coregrafiei, în cadrul unor cluburi sportive și grădinițe particulare. Steliana a participat la numeroase competiții sportive naționale și a realizat programe sportive pentru copii la Drammen Turnforening, în Norvegia, în calitate de antrenor de gimnastică.

Cursul MiniMe Baby Gym începe vineri, 6 mai, și se desfășoară în fiecare vineri de la ora 17.30, costul unei ședințe de 50 de minute fiind de 30 de lei.

Înscrierile se fac telefonic la 0741 199 600 sau prin email la adresa office@cursuriminime.ro.