S-a lansat Comunitatea FashionUP!

Joi, 12 decembrie 2019, bloggeri pasionați, angajați și clienți FashionUP! au celebrat prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP! într-o locație cu un decor de poveste: Salon Geta Voinea Agora.

Comunitatea FashionUP este un proiect despre și pentru oamenii uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate și de a realiza lucruri minunate împreună.

În cadrul evenimentului, fiecare membru al comunității a participat la o ședință foto profesională, unde și-a prezentat ținuta compusă din produse selectate de pe site-ul https://www.fashionup.ro/.

La prima ediție, toți membrii comunității au beneficiat de hair styling oferit de Geta Voinea și echipa, de make-up profesional oferit de Raluca Paraschiv și echipa, răsfățați cu mici cadouri de la Marionnaud și s-au delectat cu prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu.

Pentru a afla mai multe informații, despre cum s-au desfășurat lucrurile la prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP!, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook și blogul http://ceimbracazi.ro/.

Bloggerii care rezonează cu acest proiect și doresc să intre în această comunitate o pot face prin intermediul unui formular disponibil pe site. Acest formular se poate accesa de aici.

La fiecare ediție, un client FashionUP!, care și-a exprimat interesul de a participa la acest eveniment, va primi un voucher de cumpărături și va beneficia de toate serviciile oferite de partenerii noștri.

Anul acesta, FashionUP! a lansat și proiectul MarketUP! care susține și promovează selleri de fashion din România, oferindu-le expunere pe una dintre cele mai importante platforme de ecommerce de fashion din țară. Producătorii si designerii au posibilitatea să beneficieze de un suport important în dezvoltarea afacerii lor online: sprijinul unei echipe specializate în marketing online, acces la baza de date cu peste 1.000.000 de abonați FashionUP! și prezența în proiectele sale editoriale.