Micuţii vorbesc despre Google Docs la cursul de IT!

Cursuri IT Google Docs pentru copii

Micuţii vorbesc despre Google Docs la cursul de IT! Începând cu acest weekend, cursul de IT se va îndrepta timp de cinci săptămâni spre partea de online, iar copiii vor învăța cum stă treaba cu Google Docs. Vor avea pentru această „ramură a cursului de IT” și un nou trainer: Lucia Radu-Simota. Lucia și-a structurat cele cinci cursuri astfel încât la finalul lor copiii să fie familiarizați cu documentele online și să știe să le utilizeze corect de fiecare dată când vor avea nevoie. Google Docs reprezintă echivalentul Microsoft Office în online și este un instrument foarte util pentru copii, mai ales că începe să fie utilizat din ce în ce mai des.

Cele cinci cursuri vor acoperi atât partea teoretică, în care juniorii IT-iști vor afla generalități despre internet, sisteme de operare, Google și Google Docs, dar și partea practică, adică lucrul propriu-zis în Google Docs, Google Slides și Google Sheets. La final vor recapitula tot ce au învățat, ultimul curs fiind dedicat evaluării informațiilor primite în cele patru cursuri teoretice și practice.

Programul cursului este următorul:

Săptămâna 1

Sisteme de operare – generalități.
Browsere de internet – generalități.
Lucrul cu dosare și fișiere – local și in cloud.
Google drive – creare cont, stocare in cloud, colaborare.

Săptămâna 2

Google Docs – meniuri, lucrul cu text (formatare și aliniere), imagini, tabele, comentarii,liste, antet și subsol, export.

Săptămâna 3

Google Slides – meniuri specifice, text, imagine, video, linii, forme, slide layout, teme, animație, export.

Săptămâna 4

Google Sheets – meniuri specifice, lucrul cu celule, text, imagine, tabele, funcții, grafice, export.

Săptămâna 5

Recapitulare și evaluare.

Informații utile
Investiție curs: 60 de lei/sesiune, 240 de lei/lună (4 sesiuni)  sau 300 de lei/lună (în lunile care cuprind 5 sesiuni). Taxa de 240 de lei se achită anticipat în data de 1 a lunii în curs.

Plata se face în contul: SC BOOK CLUB EVENT SRL,
Cont: RO80INGB0000999902367047
Banca: ING Bank

Când: Cursurile se vor desfășura sâmbăta, în intervalul 10:00 – 12:00.
Cursurile încep pe data de 31 ianuarie.
Înscrierile se fac până pe data de 29 ianuarie, ora 18 :00.

Grupele vor avea un număr maxim de 10 elevi, întrucât ne concentrăm pe maximizarea rezultatelor și a eficienței. Locație curs : Str. Vasile Stroescu nr. 38

IMPORTANT : Fiecare copil trebuie să vină cu laptopul personal.