Grădinițele Le Carrousel se extind și în zona Herăstrău a Capitalei

carrousel

După Calea Dorobanților și Pipera, Grădinițele Le Carrousel anunță deschiderea celei de-a treia unități în Capitală, pe strada Grigore Gafencu. Dedicat copiilor cu vârste între 12 luni și 6 ani, indiferent de naționalitatea lor, acesta este primul proiect din grup în care predarea se va face în limbile engleză și franceză.

Proiectul Le Carrousel a luat naștere în 2014, dintr-o nevoie personală: “Raportându-mă la copiii mei, îmi doream un loc primitor, care să încurajeze bilingvismul precoce (0-6 ani) – extrem de important în dezvoltarea cognitivă a celor mici -, să îi ajute să își dezvolte simțul autonomiei și să atingă un nivel înalt de competențe.”, povestește Camelia Vețeleanu, fondatoarea grădinițelor.

Frumoasă și spațioasă, grădinița din Herăstrău beneficiază de 300 de metri pătrați, 6 săli de ateliere și o grădină în care copiii se vor putea bucura de activități în perioada anotimpurilor calde. Astfel, ei se vor juca și vor face activități practice, care să încurajeze schimbul de idei, dezvoltarea autonomiei și a competențelor. Modelul educațional va rămâne cel aplicat până acum în celelalte două grădinițe Le Carrousel, un amestec de “Nouvelle Education” și pedagogie activă.

Grădinițele Le Carrousel se extind și în zona Herăstrău a Capitalei

Toate cursurile și atelierele Le Carrousel Herăstrău vor fi create și susținute de educatori atent selecționați, cu experiență, vorbitori nativi ai limbilor franceze sau engleze. “Pentru noi, este vital să acordăm o atenție sporită recrutării și să investim cu consecvență în colegii noștri. De aceea, le oferim ocazia să se specializeze în cadrul institutului Petite Enfance Boris Cyrulnik Romania – al cărui concept abordează educația copiilor între 0 și 6 ani, din perspectiva celor mai recente descoperiri din domeniul neuroștiinței.”, completează Camelia Vețeleanu.

Programul de funcționare pentru Le Carrousel Herăstrău va fi de luni până vineri, de la 08:00 la 18:00. Taxele încep de la 350 Euro / lună, pentru programul de 5 zile pe săptămână.