Disney channel lansează un nou serial, “11” ce aduce in prim plan pasiunea pentru fotbal

Disney channel lansează un nou serial, “11” ce aduce in prim plan pasiunea pentru fotbal

Disney Channel anunță premiera unui nou serial produs în America Latină intitulat “11”, în care pasiunea pentru fotbal este principalul ingredient. În noua producție ce debutează pe 19 iunie la ora 20:00 este prezentată povestea a unsprezece băieți care trebuie să învețe cum să joace ca o echipă puternică pentru a-și îndeplini visurile.

11 îl are în centrul său pe Gabo Moreti, un tânăr de 16 ani foarte priceput și pasionat de fotbal, care locuiește cu bunica lui într-un mic orășel numit Álamo Seco. Aptitudinile lui excepționale sunt remarcate de Francisco, antrenor de fotbal în cadrul unui liceu sportiv prestigios numit IAS (Institutul Academic Sportiv) care decide să-i ofere o bursă pentru a se alătura IAS și pentru a juca în echipa oficială a școlii “Golden Hawks”. Serialul urmărește călătoria lui Gabo în atingerea visului lui de o viață de a deveni fotbalist profesionist, în timp ce descoperă și secretele familiei lui.

11 este o producție originală marca Disney Channels America Latină realizată în colaborare cu Disney Channels Europa. Serialul este produs în Argentina de Pegsa susținută de servicii de producție oferite de Pol-ka.