Dan Truția a fost invitat în cadrul Conferințelor Cinetic organizate de UNATC

Dan Truția a avut deosebita onoare de a fi invitat să susțină prezentarea „De la convingere la realitate” în cadrul Conferințelor Cinetic organizate de UNATC. Evenimentul s-a axat în principal pe modul în care fiecare dintre noi ne construim realitatea înconjurătoare și cum identificăm și rezolvăm blocajele emoționale care ne frânează evoluția. Am mai vorbit și despre mecanismele minții pe care le folosim în mod inconștient și cum putem să căpătăm controlul asupra lor pentru a ne rezolva problemele și a ne îndeplini obiectivele propuse, fie că vorbim despre sănătate, carieră, finanțe și nu în ultimul rând, relațiile de cuplu.

Evenimentul a fost organizat de către UNATC și s-a adresat atât studenților și mediului academic, dar și oricărei persoane doritoare de a înțelege mai bine cum funcționează mintea umană și cum poate fi adusă ea sub control, în loc să fim noi cei controlați de ea. Informațiile prezentate și evenimentul în sine au fost foarte bine primite de către public, lucru care s-a reflectat în feedback-urile primite:

„A fost un subiect concentrat, organizat impecabil, clar, la subiect. Mesajul a fost transmis super limpede, bine gândit și analitic iar prezentarea foarte bine construită. Am înțeles foarte multe lucruri despre mine și acțiunile mele din trecut.” – H. N.

Teatrul Dubee Doo

„Mi-a plăcut subiectul. Este într-adevăr o altă perspectivă față de cele propagate până acum. Mi-a plăcut și pentru că rezonez cu ideile, le experimentasem dar nu le aveam explicate tehnic. Exemplele practice au fost foarte bine alese și au întărit explicațiile teoretice. Îmi place mult conceptul, este simplu și la obiect și o să aibă succes” – M.N.

Acest eveniment este primul dintr-o serie întreagă de prezentări și ateliere care au scopul de a aduce publicului metoda transformațională UNLEARN. Cu ajutorul acestui concept și al instrumentelor specifice, oricine poate deține cheia schimbării masive, a rezolvării problemelor și blocajelor, și a evoluției personale.

”Am dezvoltat metoda UNLEARN și am început să cresc comunitatea în jurul ei deoarece am identificat o nevoie crescândă pentru instrumente transformaționale eficiente în toate domeniile vieții. Trăim în secolul vitezei și avem nevoie să ne adaptăm și să evoluăm cât mai repede către versiunea noastră preferată, iar conceptul vine să umple exact acest spațiu. Transformări profunde, de durată, bazate pe procese simple, eficiente și rapide.” – Dan Truția, fondatorul UNLEARN.RO