Copiii ce fac în vacanța de iarnă?

Copiii ce fac

Vacanțele școlare vin la pachet cu mult timp liber și multă energie ce trebuie consumată. Nu, nu timp liber al părinților. Și nici energie suplimentară pentru aceștia. Pentru părinți, vacanțele aduc cu sine o provocare – copiii ce fac în vacanța de iarnă? Când vremea de afară o permite, copilul poate explora și își poate consuma energia debordantă pe afară. Parcurile, terenurile de joacă, sporturile, toate sunt opțiuni bune pentru a-i da o ocupație celui mic. Dar iarna, iarna cum rezolvăm aceste probleme?

Deși o soluție bună în orice anotimp, iarna parcă pare și cea mai la îndemână. Vorbim despre atelierele recreative pentru copii, ateliere menite să învețe copiii lucruri utile și interesante prin joc. Interesant, nu?

Activitățile recreative au rolul de a ajuta copiii să se relaxeze și să sporească nivelul de energie necesar unei bune dezvoltari psihice și intelectuale. Activitățile de timp liber și recreere, precum și jocul, prezintă o serie de avantaje ce nu trebuie neglijate. Prin joc copiii își pot dezvolta mai eficient abilitățile sociale, cooperarea cu ceilalți, strategii de rezolvare ale problemelor, precum și mijloace de negociere. Activitățile recreative ajută copiii să-și însușească noi experiențe și cunoștințe, experimentând activități diverse, ajutându-i să-și dezvolte respectul pentru cei din jur; jocul este important nu doar pentru copii, ci și pentru comunitatea din care aceștia provin.”

Teatrul Dubee Doo

Am descoperit un astfel de loc pentru copii mici și mari în zona Tei din capitală. Clubul meu pe numele său, este un loc perfect în care copiii să își consume energia și să învețe lucruri utile în același timp. Cu o mulțime de ateliere educativii și spații special amenajate pe măsura nevoilor celor mici, Clubul meu este o alternativă sănătoasă la timpul petrecut în fața televizorului sau în compania device-urilor smart. În plus, descoperirile pe care cei mici le fac cu ajutorul atelierelor sunt de neprețuit

Dacă nici tu nu știi ce fac copiii în vacanța de iarnă ce se apropie cu pași repezi, află că își petrec timpul și își consuma energia învățând lucruri noi și interesante și socializând cu alți copii ce au aceleași interese ca și ei. Tare drăguț este să fii copil 🙂