Cele mai dorite papusi Barbie

barbie dolls

Ce fetiță nu-și dorește o păpușă Barbie? Nu credem că există. Așa că, dacă tot se apropie Paștele și venirea Iepurașului ne-am gândit să facem o listă cu cele mai dorite păpuși Barbie.

 

BRB BARBIE – SET DE JOACĂ – PIZZERIE

Păpușa Barbie Pizza Chef este pregătită să servească cea mai bună pizza, cu trei culori de aluat și accesorii inspirate din realitate care le permite copiilor să-și facă propriile pizze! Cu acest set, joaca este mult mai distractivă folosind un cuptor cu caracteristici creative și un aluat cu 3 culori disponibile alb, bej, roșu, pentru a crea, coace și servi pizza în câțiva pași simpli. Acest set oferă distracție pe tot parcursul zilei și o lume de explorat, deoarece cu Barbie, poți fi orice!

Link – http://www.elefant.ro/jucarii/papusa-barbie-pizza-chef-1958573.html

 

BRB BARBIE GAMA FAMILY – SET PĂPUȘI CU CĂȚELUȘI

 

Explorează noi cariere cu seturile Barbie. Ea iubește animalele, în special câinii. Acest set le va încânta pe fetițe deoarece Barbie va fi un îngrijitor bun și este atât de ușor să ai grijă de aceste animale adorabile. Hrăniți cățelușul cu oase și cu snacks-uri gustoase, iar dupa ce a mâncat bine lasa-i să se odihnească un pic, după care scoate-i la plimbare în parc. Desigur trebuie să faci ordine și curățenie după ei, la fel ca după un câine adevărat.

Link – https://www.nichiduta.ro/set-papusa-barbie-cu-catelusi-228629#SEARCH

 

BRB BARBIE GAMA DREAMTOPIA – SIRENA CU LUMINI ȘI SUNETE

 

Pe tărâmul magic și minunat din Dreamtopia vă așteaptă multe surprize dulci și colorate. Te distrezi la maxim cu păpușa Barbie SIRENA CU LUMINI ȘI SUNETE de la dreamtopia! Coada luminează cu o simplă apăsare de buton. Introdu păpușa în apă pentru a activa un frumos joc de lumini. Cu un păr lung, colorat și diadema de pe cap te duce într-o lume de basm.

Link – https://www.nichiduta.ro/papusa-barbie-dreamtopia-sirena-cu-lumini-2019-228705#SEARCH

 

BRB BARBIE FASHIONISTA – FII HAIRSTILIST

 

Fii îndrazneață cu păpușă Barbie FASHIONISTA – HAIRSTILIST și schimbă culoarea părului într-o clipă. Folosește apa rece pentru a transforma parul păpușii Barbie dintr-o combinație frumoasă de culori pastelate în suvițe colorate în roz aprins, turcoaz și violet strălucitor. Include păpușa Barbie cu articole de modă și accesorii de schimbare a culorii parului, un șablon, patru sticle, o sticla de pulverizare, o perie și două cleme pentru păr.

 

Link – http://www.elefant.ro/jucarii/papusa-barbie-color-surprise-1278261.html?_sgm_campaign=scn_61866bb60456a000&_sgm_source=1278261&_sgm_action=click

 

BRB BARBIE SET DE JOACA SUPERMARKET

Setul de joacă Barbie SUPERMARKET vine cu rafturi de cumpărături pe 3 laturi și o stație de plată cu bandă transportoare în mișcare și mașină de credit. Cu 25 de accesorii – inclusiv un coș de cumpărături, o pungă și produse alimentare cum ar fi mere, ouă, cereale, detergenți și reviste. Păpușa Barbie® poate verifica toate articolele de pe lista ei de produse alimentare! Supermarketul nu a fost niciodată atât de distractiv și ușor! Include păpușa Barbie® purtând o ținuta și pantofi casual.

Link – https://www.toyz.ro/papusi-si-accesorii/mattel/brb-barbie-set-de-joaca-supermarket/

BRB BARBIE ZANA ZBURATOARE

Imaginația poate zbura – cu adevărat – cu acestă ZÂNĂ ZBURĂTOARE! Pentru că atunci când intri în Dreamtopia cu Barbie, te trezești într-o lume în care visele devin realitate! Aripile colorate prinse de clipsul din spatele păpușii – au o formă de fluture. Când sunteți gata, împingeți butonul în interiorul colierului și priviți-i aripile zburând în aer. E atât de distractiv!

Link – http://www.elefant.ro/jucarii/papusa-barbie-dreamtopia-zana-zburatoare-1278291.html