Le Bateau. Sau unde să te duci la mare vara asta!

lebateaux costinesti

Doar câteva zile ne mai despart de vară. Ne  apropiem cu pași repezi de concediul la care am visat tot anul!

Marea, nisipul, scoicile, răsăriturile de soare, apusurile superbe ce rămân pe retină pentru mult timp, câteva cărți bune -sunt lucrurile care ne pot aduce fericirea în această vacanță! Însă, trebuie să avem grijă și ce vilă/pensiune/hotel alegem pentru ca acest concediu să fie unul reușit.

Dacă nu aveți chef să vă petreceți puținele zile libere departe de țară, noi vă spunem că puteți găsi locuri minunate, la prețuri pentru toate buzunarele, chiar și în stațiunile de pe litoralul românesc.

Astăzi venim și cu prima recomandare în acest sens: Vila Le Bateau din Costinești. Are proprietari noi, dornici să bucure sufletele tuturor oaspeților care le vor trece pragul, prețuri decente pentru tot sezonul, este extrem de curată și se află la doar două minute de plaja de la epava “Evanghelia”.

Vila are 11 camere. Luminoase, spațioase și au acel ceva care te cucerește din prima clipă dar și dotări absolut necesare: aer condiționat, TV LCD, internet gratuit (vă recomandăm să-l înlocuiți cu o carte, un film, o discuție veselă alături de cei dragi) și balcon. Toate camerele au vedere la mare, așa că o să te bucuri de o priveliște minunată în permanență. Iar dacă aveți copilași e bine de știut că ei se pot juca liniștiți în curtea interioară extrem de spațioasă.
Beneficiați și de parcare, iar asta adaugă un plus relaxării dvs.

Un alt plus este faptul că sunt acceptate tichetele de vacanță.

Pentru mai multe detalii/rezervari: 0742.156.436.

Le Bateau, www.lebateau.ro, este locul de care ai nevoie după atâtea luni stresante!

Concediu plăcut! Trăiește-l în “real life” și îți vei reîncărca bateriile la capacitate maximă.

*Ne-ar plăcea să ne lași un comentariu după concediul pe care-l vei petrece la Le Bateau și să ne povestești cum a fost.