Actrița Ioana Ginghină dă startul cursurilor de actorie pentru copii

Actrița Ioana Ginghină dă startul cursurilor de actorie pentru copii

Vrei să îl îndepărtezi pe copil din fața televizorului sau a tabletei? Vino cu el la cursurile de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghină. Teatrul poate fi o metodă de educație și învățământ, care poate interveni în formarea unui tânăr atunci când învățământul alternativ nu este suficient. Strategia educaţională prin joc înseamnă inventivitate şi ingeniozitate, dezvoltarea imaginaţiei, dezvoltarea atenţiei, a spiritului de observaţie, a comunicării şi a spontaneităţii.

Prin acest proiect nu urmărim neapărat pregătirea unui profesionist, ci dorim să contribuim la dezvoltarea unor aspecte ale personalităţii copilului, pe care şcoala și educaţia convenţională nu le pot îndeplini., spune actrița Ioana Ginghină

ȘCOALA DE ACTORIE, FILM ȘI TV MINIARTSHOW BY IOANA GINGHINĂ, ACTIVITATE OPȚIONALĂ PENTRU COPII ȘI TINERET

Programul se adresează copiilor şcolari, preșcolari și tineret cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani. Metoda de predare diferă în funcţie de vârsta copiilor, exerciţiile fiind gândite şi adaptate în gradul de dificultate şi complexitate.

Cursul este alcătuit din trei module și se va desfășura în perioada 2 octombrie 2017 – 22 iunie 2018, o dată pe săptămână, în intervalul 18.00 – 19.30, la sediul MiniArtShow (str. Puțul cu plopi, nr 3). Investiția: 400 Ron/Luna. În acest preț intră toate materialele didactice, invitații speciali, lecțiile deschise, filmulețele care se vor face la finalul cursului.

GRUPELE SUNT FORMATE DIN 12 COPII, DUPĂ CUM URMEAZĂ:

Grupa 1 – grupa 4-5 ani – în fiecare MARŢI – coordonator programă predare: Ioana Ginghină Durată: 60 minute.

Grupa 2 – grupa 6-8 ani – în fiecare LUNI – coordonator programă predare: Ioana Ginghină Durată: 90 minute –

Grupa 3 – grupa 9-11 ani –în fiecare MIERCURI – coordonator programă predare: Ioana Ginghină Durată: 90 minute.

Grupa 4 – grupa +12 ani – în fiecare JOI – coordonator programă predare: Ioana Ginghină Durată: 90 minute

CE OFERĂ DIFERIT ACEASTĂ ȘCOALĂ FAȚĂ DE RESTUL CURSURILOR DE ACTORIE

– Cursanţii  au parte de invitaţi speciali: regizorul cu care vor lucra spectacolul, scenograful, care îi va ajuta la decor și costume, un actor profesionist, o vedetă, care să le împărtășească din experiența personală.

– Pachete modulare: fiecare grupă are un profesor coordonator, dar vin să lucreze efectiv cu grupa și alți actori, regizori, directori de imagine etc.

– Partenerii de joc ai copiilor vor fi actori profesioniști

Înscrieri aici: http://miniartshow.ro/formular-inscriere-actorie/

 

Despre MiniArtShow:

Coordonați de actrița Ioana Ginghină, implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Principiul de bază folosit  de compania MiniArtShow by Ioana Ginghină este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate. Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii.

Programele de educație timpurie MiniArtShow sunt gândite pe grupe de vârstă:: grupa 0-3 ani, 3-5 ani, sau 6-9, sau 7-10 și așa mai departe. Obiectivul nostru este educația timpurie.