Bucharest School Fest, la a doua ediție

Bucharest School Fest, ediția a II-a, își deschide porțile vineri 21 martie, ora 11.00 în Băneasa Shopping City, intrarea Grand Cosmos. Salonul educației particulare este singurul eveniment dedicat activităților curriculare și extra-curriculare din învățământul privat, alternativ și multicultural bucureștean, peste 30 de școli, grădinițe, licee particulare, tabere și cluburi de copii putând fi întâlnite pe durata celor trei zile în cadrul expoziției și al evenimentelor conexe.

Liceul Teoretic International de Informatică – ICHB, International School of Bucharest ISB, Școala Germană – Deutsche Schule Bukarest, International School for Primary Education – InSpe, Școala Metropolitană ARC, Grădinița Prikindel, Școala Privată Aletheea, Grădinița și Scoala primară Happy Children Academy, Ada Kindergarten & School, SmartKids Grădinița&Școală& Afterschool, Grădinița și Școala primară Butterfly, Școala Liberă Waldorf, Grădinița Zece, Grădinița Zori de zi, Tabăra și Școala de flori, Tabere TUMBA, Povestila.ro, FUDV, Oakadu Quality Toy Store, Montessori Kindergarten Orizonturi Libere, FasTraKids, IntegralEdu, Școala japoneză Sakura, Grupul Contrapunct, Institutul Cultural Turc și Școala Micile Vedete sunt instituțiile care vor participa la eveniment.

Activitățile extrașcolare care aduc un plus de valoare în educația și cultivarea pasiunilor copiilor

Ediția din acest an își dorește ca pe parcursul celor trei zile să desfășoare un larg spectacol multicultural, aducând pe scena evenimentului copii talentați din școli de limba română, engleză, turcă, germană, japoneză. Pentru acei părinți care doresc a descoperi activitățile extrașcolare care ar aduce un plus de valoare în educația și cultivarea pasiunilor copiilor. Pictura pe apă, fotografia, arta origami, desenul manga – acesteasunt câteva din atelierele pe care copiii le pot frecventa în cadrul evenimentului. Părinții pot apela la sfaturile psihologilor sau specialiștilor în dezvoltarea copiilor care vor fi prezenți la Bucharest School Fest.

Luarea unei decizii bine documentată

Un moment deosebit în cadrul Bucharest School Fest este și lansarea CATALOGULUI OLIMPICILOR, catalog în care vom înscrie copii excepționali, cu rezultate de aur, atât în olimpiadele naționale și internaționale, cât și în alte concursuri de anvergură.

“Într-o perioadă în care învățământul în România este la răscruce, în care părinții fac eforturi mari în a alege ce e mai potrivit copilului lor, dorim a contribui la luarea unei decizii cât mai bine documentate. Bucharest School Fest este evenimentul în care nevoia părinților de a descoperi o cât mai bogată informatție despre învățământul privat se întâlnește cu dorința educatorilor de a prezenta o cât mai larga ofertă educațională. Totul înspre binele și bucuria copiilor nostri″, a declarat Victoria Lupu, director general Distinct Image, compania organizatoare a Bucharest School Fest.