Abia aștept să ÎMI FAC un copil…

Dani Otil

Vreau să treacă repede perioada cu scutecele. Vreau să fie lucid. Să înteleagă lucruri. Să prindă repede. Să interacționeze. Pentru că visul meu e să îl duc la MALL. Vreau să îl duc la mall în FIECARE weekend și în FIECARE vacanță. Vreau să termine semestrul la școală cu brio…și după lunile lungi de învățat…vreau să îl recompensez cu încă o zi la mall. În septembrie, vreau ca la compunerea “ce am făcut vara asta” să scrie tot ce a făcut la mall.

Vreau să înteleagă repede că adulții muncesc 5 sau 6 zile pe săptămână, în clădiri cu aer condiționat, pe holuri fără geamuri și în încăperi cu gresie pe jos…numai ca să strângă bani, pentru ca în weekend…să meargă la mall…unde e cam tot așa.

Ăsta va fi universul lui până la 20 de ani. Vreau să știe că animalele din țara noastră sunt toate cele care apar și la expoziția din mall –  inclusiv dinozaurii și pinguinii. Dacă scapă în vreun weekend din mall…sunt un om pierdut.
NU vreau să vadă oameni desculți nici pe iarbă nici pe nisip. Nu vreau să vadă că fetele pot purta și altceva decât ghete cu un toc care conține în el un toc care te face mai înaltă cu 8 cm.
La 20 de ani îl trimit în prima excursie…cu cortul. Vreau să fie în ceață totală când alții pun carne pe foc…și să nu înteleagă de ce nimeni nu îl întreabă dacă vrea meniu XL. Niște primitivi…

Articolul integral pe www.daniotil.ro