EVENIMENT: Târgul sporturilor și al activităților recreative și de dezvoltare personală

Târgul sporturilor și al activităților recreative și de dezvoltare personală

EVENIMENT: Târgul sporturilor și al activităților recreative și de dezvoltare personală Facem mișcare din ce în ce mai puțin. Și acest lucru este valabil, din păcate, și la cei mici, nu doar la adulți.

Faptul că micuții din România sunt supraponderali a devenit deja un lucru cunoscut de către toată lumea.
Cauza acestei situații este destul de ‘la vedere’: părinții au joburi foarte stresante și nu mai au timp să iasă cu cei mici în aer liber. Preferă să-i lase la tabletă, calculator sau telefon. Așa îi știe în siguranță, aproape de ei și nu cer prea multă atenție. Astfel, micuții fac din ce în ce mai puțină mișcare, aproape deloc!

În acest context, noi ne-am dorit să le reamintim părinților cât de frumoase și sănătoase sunt sporturile – indiferent de numele pe care acestea le poartă: atletism, dansuri, balet, arte martiale, baschet, handbal, patinaj, hochei, tenis etc și să încurajăm parintii să-și îndrume copilașii și către acest gen de activități, activități care sunt sănatoase, recreative, extrem de potrivite chiar dacă nu-și doresc ca micuții lor să performeze în aceste direcții.

De asemenea, știm cu toții că pentru a reuși în viață trebuie să înveți continuu, să ai ca țintă să-ți depășești întotdeauna limitele, să fii mai bun decât ai fost ieri. Așa că, vom avea la eveniment invitate și companii care au gândit pentru cei mici ateliere de dezvoltare personală.

Sănătatea fizică și mintală a copiilor este lucrul care ar trebui să ne preocupe cel mai mult. Noi am facut un pas in această direcție. Este rândul dvs.! Așa că, vă așteptăm la eveniment.

Formular înscriere competiție dans, demo arte marțiale sau cros

Înscrie-te la:

Numele (obligatoriu)

Vârsta (obligatoriu)

Instituție (obligatoriu)

Număr momente (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)